Je kunt deze terugvinden in de gebruikershandleiding, op de scooter of in de applicatie nadat je deze gebonden hebt.

SN = serienummer

VIN =  frame nummer

In de gebruikershandleiding

Je zult een QR code vinden die het SN nummer bevat.

Bovenaan de QR code staat het SN nummer, onderaan kun je het VIN nummer terugvinden.

Op de scooter

Onder het zadel kun je een sticker vinden waarop het SN nummer vermeld staat.

Het VIN nummer is gegraveerd in het framewerk onder het zadel.

In de NIU APP

Ga naar het tabblad 'Ik' en klik op jouw apparaat. Hier zie je het SN en VIN nummer terug.