Met het datapakket kan je app verbinding maken met je scooter. Onze scooters hebben een boordcomputer die constant communiceert met de cloud. Hiermee heb je real-time/live toegang tot de gegevens van jouw scooter op je smartphone.

De app toont informatie over recente ritten, GPS en zelfs antidiefstal waarschuwingen. We bieden ook regelmatig Over-The-Air Updates (OTA) waarmee je de meest recente software voor jouw scooter krijgt.

Als je datapakket aanschaft nadat deze verlopen is, blijf je continue ondersteuning en updates krijgen voor de app. Mocht je ervoor kiezen om deze niet aan te schaffen, dan kun je de scooter gewoon blijven gebruiken. Maar je krijgt geen updates meer en de app is niet meer verbonden met de scooter.