Een van de beste functies die kickscooters hebben, is de mogelijkheid om uw KQi3 met uw smartphone te verbinden. Met de NIU-app kun je de KQi3 met een gerust hart vergrendelen, je rijstatistieken controleren of zelfs je snelheid aanpassen voor een echt slimme oplossing.

De App en de kickscooters zijn verbonden via Bluetooth. Bij het inschakelen van de scootmobiel gaat de Bluetooth-indicator knipperen.

Oplossing

Open de NIU App op jouw smartphone, registreer, en volg de volgende stappen:

1. Selecteer "Ik" in de App.

2. Zoek het voertuig om te verbinden.

3. Selecteer Verbinden met Bluetooth

4. Volg de instructies in de App.

Je weet wanneer de e-step verbonden is aan de NIU app als je een afbeelding als hieronder ziet.

Nu je jouw e-step hebt verbonden is het tijd om deze te activeren.

Aanbevelingen:

Als je problemen ondervindt bij het verbinden van je step met de app, zoals deze:

1. Uw NIU-app kan uw kickscooter niet detecteren

2. U kunt de scooter niet binden omdat deze eerder met de app was verbonden.

U kunt een e-mail sturen naar Global-Service@niu.com.

Voeg uw scootergegevens, SN of VIN (begint met 199–), aankoopbewijs en screenshots van uw app die het probleem laten zien, toe, zodat we het kunnen controleren.