Een goede batterij is het meest essentiele onderdeel van elk elektrisch voertuig of apparaat.

Daarom biedt NIU een garantie van 2 jaar op de levensduur van de batterij, hoewel het meer dan 3 jaar zou moeten duren voordat u echt een verschil zult merken.

Alle NIU e-step accu's zijn grondig getest om ervoor te zorgen dat u 500 oplaadcycli bereikt voordat u een merkbaar verschil in uw dagelijks gebruik bemerkt.

Als we de KQi3 Pro als voorbeeld nemen, kunnen we zien dat met een bereik van 50 km, een dagelijks woon-werkverkeer van ~ 8 km, waar je hem dus elke 3 dagen oplaad, 500 oplaadcycli 1500 dagen kunnen duren = 4 jaar!

In de NIU-app vind je eenvoudig alle informatie over je batterij en laadcycli, een handige en transparante functie die geen enkele andere fabrikant biedt.