Titel

Manieren om het lege/witte/zwarte scherm op te lossen wanneer ik mijn NIU-app open.

Oplossing

Het is een van de meest voorkomende problemen in het Android-besturingssysteem. Wanneer u een app opent, ziet u meestal een paar seconden een zwart scherm en crasht de app met of zonder foutmelding. Er zijn een paar manieren om dit probleem op te lossen.

Meestal is het een tijdelijk laadprobleem. U hoeft alleen maar op het menu met recente toepassingen (meestal de eerste knop links) op uw telefoon te drukken. Vervolgens sluit je de app die dit probleem heeft. Open nu de app opnieuw. Het kan zijn dat deze normaal werkt.

Probeer een harde herstart op uw Android-mobiel. Houd de knoppen "Home" en "Power" tegelijkertijd maximaal 10 seconden ingedrukt. Laat vervolgens de knoppen los en houd de "Power" -knop ingedrukt totdat het scherm wordt ingeschakeld. Nu kunt u proberen de app te openen, deze werkt mogelijk goed.

Als niets van het bovenstaande werkt, kunt u wachten tot de batterij van uw telefoon leeg is en deze automatisch wordt uitgeschakeld. Daarna laadt u het op en drukt u op de aan / uit-knop. Het kan zijn dat deze hierna werkt.

Tot slot, als u niets lukt om het op te lossen, moet u mogelijk de app verwijderen en opnieuw installeren. Android herstelt meestal alle instellingen nadat u de app opnieuw installeert en inlogt. Je kunt zien of dat het oplost.

Zelfs in zeldzame gevallen werkt de herinstallatiestap ook niet. Als dat het geval is, probeer dan oudere versies van de app te installeren. Succes!